Copyrigths

Pohja © Quinton
Koodaus © JJ

Hyödyllisiä linkkejä:

MEJ
KeRJ
ERJ
KRJ
ARJ
VVJ
LJ
WPINSR
WRJ

Erinomaiset tilamme

Meillä täällä Bailadorissa on hyvät puitteet järjestää erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Tiluksilta löytyy talli, 60 karsinapaikkaa, kaksi maaneesia ja kenttää sekä nurmikenttä. Lisäksi askellajikisoja ajatellen passikoetta varten löytyy ovaali rata. Maastoissa voidaan pitää niin kenttäratsastuksen maastoestekoe, mutta samalla rataa voidaan käyttää maastoesteratsastukseen. Myös valjakkoajon maratonkoe on mahdollista järjestää.

Bailadorin tiloja voi kysyä lainaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Talli tilat

Talli on uuden aikainen ja moderni, automatisoituine juoma-astioineen. Tallissa on 60 karsinaa, joiden alaosa on potkun kestävää puuta ja yläosassa on kalterit, joista ratsut pystyvät tarkkailemaan toisiaan ja tallin tapahtumia. Varustehuoneesta löytyy satulan ja suitsien paikka karsinaa vastaavalla numerolla. Lisäksi tallista löytyy kuusi pesukarsinaa, joissa voi hevosen pestä lämpöisellä vedellä suorituksen jälkeen.

Kisatilat

Kisatiloiksi laskemme kentät ja maneesit, sillä niissähän se varsinainen äksöni tapahtuu. Kesäisin pyrimme käyttämään kenttiä, mutta huonolla säällä siirrymme suosiolla maneesiin. Toinen kentistä ja maneeseista on jatkuvasti estekäytössä ja toinen koulukäytössä. Näin ollen saman päivän aikana voidaan järjestää sekä este- että koulukisoja. Kaikki neljä ovat kooltaan 20 x 60m, jonka lisäksi maneeseissa on toisessa päädyssä katsomo tilat noin 100 hengelle.

Nurmikentällä pidämme pääasiassa näyttelyitä, mutta ei sekään ole pois suljettu että siellä nähtäisiin koulu- tai esteratsastusta. Nurmikenttä on kooltaan 20 x 40m ja se on aidattu valkoisella matalalla aidalla. Ovaalirata on käytössä lähinnä islanninhevosten kisoissa ja radan pituus on 200m. Rata on hiekkapohjainen.

Maastoissa meillä on muutamat eritasoiset maastoesteradat, joilla voidaan pitää kenttäkisojen maasto-osuuksia sekä maastoestekisoja. Jokainen rata on merkitty pituutensa ja haastavuutensa mukaan omilla nauhoilla. Jään ja lumen aikaan näitä ratoja ei käytetä. Lisäksi maastoissa on monenmoisia teitä, joilla voidaan pitää valjakkoajon maratonkokeita.